2011.03.01.
13:50

Írta: cseppember

Spirál fa fülbevaló

Aki nem akarja hatalmasra tágítani a fülén a lyukat az is vislhet ilyen gyönyörű, kézzel faragott fekete óriás spirál fülbevalót. Személy szerint, én odavagyok a fültágítókért. A kedvenceim ezek a fekete darabok. Főleg a fából készültek, de jöhetnek a szaruk is. Mondjuk a másodikat akár műanyagnak is nézhetik, mivel fényesek, telejsen homogén színűek. Szóval ez a pár, speciálisan normál méretű lyukakhoz van kialakítva, és soha, senki nem tudja meg, hogy nem vagy olyan kúl, mint a gördeszkások.

2 komment

Címkék: fa fültágító faragott szaru

A bejegyzés trackback címe:

https://poleandcole.blog.hu/api/trackback/id/tr922701237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zoggie 2012.02.05. 18:03:36

Üdv! Hasonló álfültágítót keresek, spirált, fából esetleg nem tudsz véletlenül egy boltot Budapesten, ahol ilyeneket lehet kapni? Nagyon köszi a segítséget előre is!

cseppember · http://poleandcole.hu 2012.02.06. 09:42:06

Helló, én itt vettem a sajátomat: www.etsy.com/shop/TribalStyle?ref=seller_info ha érdekel, nekem van egy pár amit nem hordok, ha tetszik szívesen átpasszolom. 20$ körül vannak. Itt elésrsz: poleandcole@gmail.com
süti beállítások módosítása