2011.01.15.
23:27

Írta: cseppember

Napsugár ridikül

Íme, egy mini retikül, hogy ne csak a hétköznapokra szánt darabok kapjanak szerepet a kollekcióban. Ez a méretben nem annyira (13x19), mint színben és anyagában feltűnő darab, igazából több szerepet is betölthet. Lehet egy estélyi kiegészítője, lehet egy nagyobb méretű neszeszer a táskádban. Engem a színe, az anyaga és a berakása fogott meg. A mérete -  19x13 cm - számomra a nem értelmezhető kategória, ráadásul, nincs vállpántja sem. Szóval elgondolkoztató.

És tessék a piros testvére a türkiz. A színe ragyogó, a textúrája és a 2/3-os csavar igazán különlegessé teszi. Végtelenségig lehetne, színben és mintában variálni. A magam részéről, nagyjából dupla méretben, keresztben horható, lecsatolható, vagy vhogy variálható füllel vonzóbb lenne, mivel ritkán járok koktélruhában. Bár sose lehet tudni mit hoz a jövő.

Szólj hozzá!

Címkék: mini napsugár clutch

A bejegyzés trackback címe:

https://poleandcole.blog.hu/api/trackback/id/tr452586778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása