2011.06.19.
21:34

Írta: cseppember

WAMP, azaz táskák egy benfentes szemével

Táskakészítőként minden ilyen rendezvényre kíméletlen kritikus szemekkel és egyszerre árgus szemekkel érkezem. Nem volt ez másképp ma sem. Hosszú szervezés után végre kora délután útnak indultam a szabadtéri WAMPra. Csöpögött ugyan az eső de ez nem tartott vissza attól, hogy röntgen szemeimmel végig pásztázzam a piacot. A rövidke, dupla sor, elég karcsúak hatott elsőre. nagyjából 5 percet vesz igénye, még ha minden pultot tüzetesen megtekintünk akkor is.Voltak szerencsére ehónapban is gyöngyszemek. Íme néhány, hogy okuljatok:

 Időrendi sorrendben a a Camou táskák voltak a elsők. Félve lopózva kérdeztem meg első dizájneremet, hogy fotózhatok-e? Még szép, hogy igent mondott. Gigászi bőr (?) táskái azonnal rabul ejtettek.

Hazudnék, ha azt mondanám, ezen a környéken ő volt az utolsó táskás. Voltak mások is, voltak igényesek is, voltak különlegesek is. Nekem viszont sokáig kellett keresgélnem, hogy rátaláljak a következő, darabra, ami megdobogtatta a szívemet. Ő nem volt más, mint a Buborék Bolt egy kerek virágos darabja. Rózsaszín, virágos, kerek oldaltáska gyerekkorom ízlését idézték és ez kicsit se volt ellenemre:

Majd szinte rögtön mellette, rátaláltam pályatársamra, egy másik övtáskagyárost. Imádni való sztorikat nyomtat a derekadra: Bagaboo.

És utána egész sokáig kellett haladnom, sőt visszakanyarodnom újból, majd beszélgetnem vkivel, majd a szemem sarkából kiszúrnom és türelmetlenül befejezni a dumát, és mentegetőzve elrohanni, gépet előszedni fotózni. Az Artista szó gondolom többeknek egy cirkuszi előadót jelent, még többeknek, viszont egy tervező csoportot, akik megalkották ezt a kupac laptáskát is. színesek, egyediek, szerethetőek:

És mit szóltok, itt még mindig nem adtam fel és adtam még egy utolsó esélyt és jól tettem. Mert megérkezett a szemem elé az egyik kedvenc se nem modern, se nem oldschool Matyó hímzett pakolós, alap darab, a Mozaik kezéből:

 

Szólj hozzá!

Címkék: dizájn bolt mozaik wamp buborék bagaboo camou táskák tervezői

A bejegyzés trackback címe:

https://poleandcole.blog.hu/api/trackback/id/tr212998572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása